Kort om tifo:

Tifo Trondheim

Moderatorer: EvileyeS, haavarl

Låst
recon
Innlegg: 2644
Registrert: man 07 mar, 2005 18:17
Sted: Slummen

Kort om tifo:

Legg inn av recon » tor 28 jul, 2005 17:51

Er avledet fra det italienske ordet tifosi, som kan oversettes med supporter, og kan best forståes med tribunearrangement som foreksempel flagghav, konfettiregn, ark-mosaikker, pyroteknikk, overhead og bannere. Av supportere. For Klubben.
St.Etienne's Kop Sud med mosaikk
Bilde

St.Etiennes Magic Fans med stripes
Bilde

Torinofansen var de første, med sine nødbluss, som de fyrte av i mengder under kampene. Flere fulgte etter og etterhvert utviklet det seg til å bli stadig mer storslagent og intrikat etterhvert som supportergruppene ble mere organiserte.
Real Madrids supportere
Bilde
Bilde


Franskmennene og italienerne er fortsatt blant de fremste på "scenen", men også skandinaviske grupperinger har hevdet seg og vist store ting.
Brøndby Tifo mot Barcelona
Bilde

Malmøklacken med skjerf- og flagghav
Bilde

AIK-tifo med kaostifo
Bilde

Kjernen med mosaikk i toppklasse
Bilde


For å se litt hva Tifo Trondheim/Kjernen har gjort siden den spede begynnelse, kan du klikke her.

Tifo er supporternes gave til laget, og således en overraskelse. Har du en idè du mener ville vært et glitrende arrangement, send idèen din til oss via kontaktskjemaet. Ikke post de i åpent forum!

Dette var en kort innføring i hva tifo er. Vil du vite mer, søk på nettet, sjekk vår linkseksjon som har mengder av linker, ta deg en tur innom Klokkesvingen og bla i en fanzine, spør oss, eller rett og slett bli med på en dugnad eller verksted og se om dette er noe for deg.

Anbefalte linker:
FotoTifo
Supertifo
Superhincha
Mouvement Ultra
Stadionwelt

Låst