Tifo Trondheim


Dato/klokkeslett: Tor 17 Jan, 2019 00:13


Tidssone UTC + 1 time
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 2 innlegg ] 
Forfatter Melding
 Innleggets emne: RBK - GIF: The Sequel
InnleggSkrevet: Tir 19 Jul, 2005 13:18 
Brukerens avatar

Registrert: Man 07 Mar, 2005 18:17
Innlegg: 2644
Bosted: Slummen
Vår alles "kjære" og alltid smidige markedssjef slår nå tilbake og sier vi, den syngende fansen, de som faktisk gir noe annet enn billettpenger tilbake til laget ikke har noe som helst å klage på. Og dessuten er det gratis for de med sesongkort. Det sto riktignok ikke noe om det i den artikkelen du selv la ut på rbk.no, Endre, men vi tror på deg vi altså. Dette kommer nok ikke av at en journalist pressa deg opp mot veggen. Nei, ikke en rakrygga fyr som deg, Endre.

Men nå er jo ikke dette noen sak lenger, i følge andre kilder. Man har jo sesongkort selv og da er det jo ikke farlig....


Sist endret av recon den Ons 20 Jul, 2005 09:33, endret 2 ganger.

Topp
Avlogget Profil  
 
 Innleggets emne:
InnleggSkrevet: Tir 19 Jul, 2005 13:33 
Brukerens avatar

Registrert: Man 07 Mar, 2005 18:17
Innlegg: 2644
Bosted: Slummen
I fall noen skulle bli ivrig med edit-knappen:

Sitat:
- Kampen onsdag blir en viktig gjennomkjøring

- Onsdagens kamp mot GIF Sundsvall blir en viktig gjennomkjøring for oss, før alvoret tar til noen dager senere, sier Rosenborg-trener Per Joar Hansen. Kampen mot Allsvenskan-laget spilles på Lerkendal Stadion onsdag klokken 19:00. Billetter kjøpes fra onsdag morgen på RosenborgShopen.

Rosenborg er i angrepsposisjon foran høstsesongen. Oppkjøringen foran kampen mot Aalesund på søndag er allerede godt i gang, og på onsdag kommer Jan Halvor Halvorsen med sitt GIF Sundsvall for å gi Rosenborg litt ekstra matching foran høstsesongen. - Vi haddee en flott samling i Östersund, og vi akter å følge opp dette med ei god treningsuke hjemme på Lerkendal. Kampen på onsdag blir en fin anledning til å komme oss opp på det nivået vi må være på når vi møter Aalesund søndag. Nå har vi en nærmest skadefri tropp, og blant annet kampen på onsdag vil fortelle oss hvordan vi skal komponere et mest mulig slagkraftig lag til høstsesongen. Det er mange som har hevet seg betraktelig de siste ukene, og det er derfor ingen enkel oppgave å ta ut laget. Men vi håper og tror at vi står sterkere nå enn tilfellet var i juni måned, sier Perry, som tar med seg laget til Aalesund allerede på lørdag. Dette for å få ei treningsøkt på nye Color Linbe stadion før kampen på søndag. Onsdag klokken 19:00 er det altså kamp på Lerkendal, mot GIF Sundsvall. Billetter selges på RosenborgShopen fra onsdag morgen. i timene før kampenåpnes så også billettlukene på Lerkendal. Det er kun nedre deler av Bygger'n-tribunen, Adidas-tribunen og Rema-tribunen som vil være åpen under kampen. Billettprisen er satt til kroner 100 for voksne og kroner 50 for barn. Dette inklusive billettavgift.

18.07.2005 Endre Storholt

_________________
nec spe nec metu


Topp
Avlogget Profil  
 
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 2 innlegg ]  Moderator: haavarl

Tidssone UTC + 1 time


Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest


Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke skrive innlegg i dette forumet
Du kan ikke redigere dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp vedlegg til dette forumet

Søk etter:
Gå til forum:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net
phpBB.no - Norsk phpBB-support