Årsmøte

Hva skjer?

Moderator: haavarl

Svar
gammelerik
Tifo Trondheim
Innlegg: 709
Registrert: ons 18 mai, 2005 16:01

Årsmøte

Legg inn av gammelerik » fre 10 mar, 2006 10:07

Nå på søndag avholder tiårsjubilanten Kjernen sitt årlige allmøte for alle sine medlemmer. Det sittende styret kommer med sine innspill og forslag til hvor veien skal gå fremover og det er også åpent for hvem som helst som står oppført i medlemsregisteret til å komme med sine forslag. Som det i tur skal voteres over. Mange viktige saker står på agendaen. Styreverv skal utdeles, velges og gjenvelges.

En av de viktigste sakene som muligens vil bli foreslått er som følger; På det forrige medlemsmøtet ble det luftet tanker fra ledelsen i Kjernen om at man skal gå på tiggerunde til byens næringsliv for å få inn penger i en såkalt sponsorpool. Hva man skulle gi tilbake til næringslivet og de høye herrer med bart for pengene de skulle "donere" Kjernen var man derimot ikke helt sikker på. Det ble nevnt å kanskje kjøre reklamefinansierte bussturer til bortekamper, reklame i medlemsbladet, reklame på kjernen.com osv, men først og fremst håpte man på velvillighet fra mennene med dype lommebøker. En utopisk tanke. Folk med dollarglis har som regel ikke fått påklistra dollargliset sitt ved hjelp av gavmildhet.

Vi i Tifo Trondheim ser helt klart at Kjernen, med sin store medlemsmasse og hardt innarbeidete struktur, sannsynligvis har stor markedsverdi. For de som leker med sånne uttrykk. Vi snakker beløp i hundretusenkronerklassen. Spørsmålet er bare; hva i allverden skal Kjernen med penger? Kjernen er tufta på frivillighet og hardt arbeid som skal komme Rosenborg og klubbens supportere tilgode gjennom tribunearrangement, sanger, reiser til bortekamper og ikke minst et flott miljø. Et miljø og en tradisjon som ikke kan kjøpes for penger.

Tifo Trondheim er vel sikkert den fraksjonen av Rosenborgs supportere som vil bli tilgodesett mest dersom et slikt forslag blir banka igjennom. Gudene og djevlene og fattigmannen i gata vet vi trenger penger. Masse Kroner. Dollar. Ja, tilogmed tyrkiske Lire trenger vi. Selv om de ikke er verdt en dritt. Men vi velger å takke nei. På forhånd nei takk. Det er reklame som ødelegger drakta vår. Det er reklame som ødelegger stadionet vårt. Det er reklame som ødelegger tv-sendingene av de kampene vi dessverre ikke får sett live. Det er reklame og økonomi som har tatt livet av den frittstående bakern på hjørnet og kompisen hans slaktern. Reklame har ødelagt bybildet. Reklame skal ikke få ødelegge sjela vår!

Årsmøtet i Kjernen går av stabelen på Klokkesvingen søndag 12. mars klokka 16.00.

Møt opp. Bry deg.

Svar