Kort varsel. minibuss til Molde. Nå med turreferat!

For de i sør

Moderatorer: EvileyeS, haavarl, rokdog, smogli, Albrigtsen

recon
Innlegg: 2644
Registrert: man 07 mar, 2005 18:17
Sted: Slummen

Legg inn av recon » tor 29 sep, 2005 11:58

Fra Ace:

Turreferat:

Turen til og fra Helvete

Fra Drammen, Ås, Jessheim, Fredrikstad, Oslo og Lillehammer kom Rosenborgs syngende soldater seg for å hærta *****. Svina skulle knuses en gang for alle. Et stk VW Caravelle ble rekvirert, ikke verdens beste komfort, men hvem faen bryr seg så lenge en har hyggelig selskap! 
Litt trøtte, men dog så motiverte samlet vi oss utenfor Olav Thons stolthet for å sette kursen mot *****. Lystige og ved godt mot startet turen, praten gikk lett og ledig opp mot Eidsvoll, da Ole lukkøye foretok et lite sveip over bilen og noen lukket øynene. Første stopp Lillehammer, pissepause og påstigning. Caravellens ytelse ble litt, men bare litt redusert etter Lillehamringenes entring av bilen.
Humøret var fortsatt på topp og til DumDum Boys lystige toner ble Gudbrandsdalen tilbakelagt i en fei.
Ingen stopp på Dombås, f… var det ikke der det var så bra burgere da? Ok. Lesja neste og ny pissepause og bunkring av væske, men den lokale butikken hadde innført en nyhet, varmeskap i stedet for kjøleskap til øllet. Og ingen Dahls, helvete!
Nå gjør Stephen Ackles sin inntreden på turen, parkeringsplassen utenfor den lokale landhandler ble fylt med slike liflige toner, men vi måtte videre mot *****.
På Bjorli ble vi møtt av et rart syn, ett hvitt teppe hadde lagt seg over landskapet og asfalten var våt og svart. Var dette et tegn fra oven, hvitt og svart er jo som kjent våre farger, skulle det snu i dag?
En liten stopp for kaffe fylling til sjåføren ble til 20 min. Utrolig mye mennesker på en så liten plass en lørdagsformiddag, kanskje det var en slags festival av et eller annet slag. Snøfestival ble det foreslått. Ja, ja kaldt øl hadde de i hvert fall, men ingen Dahls, grynt!

Caravellen rullet i et halsbrekkende tempo ned fra fjellet mot Åndalsnes, ferje tider ble innhentet via mobil og sannsynlighets regning på høyt nivå ble innledet for å fastslå hvilken ferje vi ville rekke. Jaggu rakk vi også den første ferja vi kunne nå, bra kjøring, automatisk pissepause og inntak av den obligatoriske svela, kun 21 km igjen til *****. Stygge stedet!!!

Kjøretøy ble strategisk plasser utenfor den såkalte ”bykjernen”, bah! Jævla høl! Likesinnede ble møtt på Dockside, høy partyfaktor kan man si. En rekke wannabee ultras med skjerf over trynet, alder ca 14-16, promille 2,0. Dette hevet vi oss høyt over, vi skulle da se kamp og synge hjem seieren for gutta, ikke rave sanseløse rundt i *****. Stadion ble inntatt med godt mot. Bannere hengt opp og tostangsflagg delt ut. Kampstart!

SENSURERT MED TANKE PÅ AT PERSONER UNDER MYNDIGHETSALDER KAN KOMME TIL Å LESE DENNE REISEBESKRIVELSEN I FREMTIDEN.

Stillhet……………………………………………………………..

Kanossagang gjennom ***** gate. En oppessen *****nser ble ettertrykkelig satt på plass, to helium ballonger rekvirert på Dollys. Kjør som faen, ut av helvete fortere enn svint. Hm, ingenting å ødelegge på ferjestedet.
Ah! Et lyspunkt, en vakker kvinne på ferja som så å si inviterte oss hjem. ”Jeg bor bare 20 minutter fra ferjeleiet, men den motsatte veien av hva dere skal” sa den skjønne kvinnen. Men som de anstendige mennesker vi er takket vi høflig nei og fortsatte mot Åndalsnes. Noen som fikk telefonnummeret? Hadde fin bil også, damen!

Trønderswingers på full guffe, med tekster om et eller annet nachspiel hos Jamtfall? Pissepause, ljomet det fra trebenken i baksetet. Bjorli! Smalt det fra førersetet. Akk, hvem vil vel glemme Bjorli etter dette. Vårt møte med vakre Erica (kr 27,- full pakke). Erica som motvillig stekte 8 stk 160g burgere med og uten ost og lauk, 1stk 250g, gjett hvem som bestilte denne.
Erica som høylydt erklærte sin misnøye med at vi dukket, dette hadde vært en still og rolig kveld inntil vi kom. Men multitasking kunne den jenta. Anbefalte til og med bygdas beste utested for oss. Missing Link spilte på lokalet, hadde kanskje passet bra inn der vi, ja!
Men vi stålsatte oss og satte oss inn i den tapre Caravellen, som hadde noen slitne lyder fra vifteremma nå (dette kommer vi tilbake til), mens vi unisont erklærte at Erica, det var koneemne det.

I hastig tempo bar det ned mot Gudbrandsdalen nå, Dombås ble passert, på ny lød det pissepause fra trebenkene, kort, men hastig stopp på Otta. Nå senket stilleheten seg over bilen. Tunge pustelyder, skvalping fra halvtomme ølbokser med pisselunka Lysholmer, dogg på rutene…

Lillehammer, ballast ble droppet, tanker tømt. Det var f… til ulyd fra den vifteremma da…..!

Caravellen fløt merkbart lettere i trafikken nå, nedover langs Mjøsa, de merkeligste sovestillinger ble inntatt, neste stopp Jessheim. Skulle ikke vi fylle diesel snart da? Det tar vi på Jessheim ble det sagt.

Så, så skjedde det. Caravellen ville ikke mer, sakte, men sikkert døde vår tapre Caravelle hen langs E6, midt i de mørke skoger på Jessheim.

Faen, vi skulle fylt før, smalt det. Nei, det er ikke drivstoffet, det er batteriet som er flatt. Hadde ikke vi bemerket mistenkelige lyder fra viftereima tidligere da? Nei, det er nok en kombiansjon av begge deler ble det sagt. Mange som plutselig hadde grunnfag 1, maskin og mekk plutselig!
Bilde
Der sto vi da, på E6 kl. 0200 natt til søndag, mens bilene suste forbi, f…. Jævla høkkerter, som ikke ville stoppe en gang.

Men hva lå det der på bakken, ultraoverføringshastighetsstabilisatoren til viftereima ,se bildet, aha, så dette var årsaken. Ok, no more power!
Bilde

Dytte måtte vi, ikke f… om rælet ville starte. Ok, vi prøver i tredje. Visst f… funka det, juhu! Diesel ble fylt på Jessheim, ny dytting. Kursen ble satt mot Oslo. Alle tenkelige strømkilder ble slått av, kun kjøring på parklys nedover lang E6, klarer vi bakken fra Olavsgård og opp, mon tro? Peace of cake. Gjennom Oslo gater i stummende mørke, klarte nesten å meie ned en klanskalle, men vi bomma med et par centimeter, f… . På Oslo S skiltes våre veier for denne gang i et øs pøsende regnvær, prikken over i det da!

Om en ser bort fra den sensurerte delen av denne turen så var det hyggelig, frisk galgenhumor, gode musikalske bidrag fra DumDum Boys, Stephen Ackles og Trønderswingers. Hamar kommer til å bli en suksess, turen altså!



Det kan tillegges at neste morgen knela kjøretøyet for godt.
RIP BN66841
Bilde
nec spe nec metu

Kolsås ultras
Innlegg: 38
Registrert: lør 10 sep, 2005 17:32

Legg inn av Kolsås ultras » tor 29 sep, 2005 16:04

Haha! Meget bra :D

Brukeravatar
Gaustad
Tifo Trondheim
Innlegg: 231
Registrert: tor 09 jun, 2005 08:41
Sted: Melhus
Kontakt:

Legg inn av Gaustad » tor 29 sep, 2005 16:21

Hørtes, tross alt, ut som en hyggelig tur!

Albrigtsen
Innlegg: 583
Registrert: tir 26 jul, 2005 23:18
Sted: Jessheim

Legg inn av Albrigtsen » tor 29 sep, 2005 16:43

akk, ja. Det var en god tur :D
-Mighty midgets-

Brukeravatar
Pablo
Innlegg: 351
Registrert: tir 08 mar, 2005 02:22
Kontakt:

Legg inn av Pablo » tor 29 sep, 2005 17:37

Haha, flott referat. :)

petters1984
Tifo Trondheim
Innlegg: 1199
Registrert: man 07 mar, 2005 21:24
Sted: På landet

Legg inn av petters1984 » tor 29 sep, 2005 17:48

Hehe.. Nice..
UN99

recon
Innlegg: 2644
Registrert: man 07 mar, 2005 18:17
Sted: Slummen

Legg inn av recon » tor 29 sep, 2005 17:50

Tja, skal vi begynne å sikte på denne redan?
29/10 Rosenborg - Tromsø Tippeliga 18:00
Feire overlevelsen i TL.
nec spe nec metu

Brukeravatar
amundsf
Innlegg: 131
Registrert: søn 07 aug, 2005 22:09

Legg inn av amundsf » tor 29 sep, 2005 17:57

haha, jævlig bra.

Men jeg savner Bamsefar i lia :D

Svar